Aktiviteter / Ridelejr uge 30 2021

Ridelejr uge 30 2021

Ridelejr 2021 Uge 30

En ridelejr hos Stald Arthur/Nr. Hostrup Rideklub, er en ridelejr med masse af hygge, ridning og nye kammerater. Ridelejren henvender sig mest til børn i alderen 11 - ? år.

Hvor: Stald Arthur/Nr. Hostrup Rideklub, Hellevadvej 51-53, 6230 Rødekro

Hvem: Alle der har lyst til at få nogle fantastiske dage, sammen med heste og få nogle nye venner.

Aktiviteter:
Undervisning med dygtige trænere
Tur ud af huset
Ponygames
Ridning med og uden sadel
Ture i naturen
Spring
Striglekonkurrence
Badebassin, hvis vejret tillader det
Boldspil
Kreativ hygge
Besøg af kusk med hest og vogn.
Miljøtræning/agility

Tidspunkt: Sommerferie (uge 30)

Ankomst: Onsdag mellem kl. 8 og 9 (Eller Tirsdag aften. Aftales ved tilmelding)

Afrejse: Søndag kl 15. (Der vil være en lille opvisning for forældrene på afrejsedagen)

Husk at medbringe:
Ride-, fritids- og badetøj, toiletsager, håndklæde, lagen, underlag, luftmadras, sovepose og hovedpude, ridehjelm, handsker, ridestøvler og sygesikringsbevis.

Pris og betaling:
Prisen er pr. uge 2000 kr. inkl. alt. Depositum 800 kr. betales ved tilmelding som er bindende. Resten 1200 kr. senest 14 dage før ankomst.

Egen hest:
Der er mulighed for at medbringe egen hest/pony til en merpris på 800 kr inkl. halm, boks samt fold mulighed. Dette aftales ved tilmelding.

Tilmeldingsfrist: 1. Juli 2021 (først til mølle)

Tilmelding: Kontakt Tina W. Hansen mail: b.w.hansen@hotmail.com eller tlf: 30139119, for at få tilsendt tilmeldingsblanket.

Aflysning: Skulle der mod forventning, ikke være nok tilmeldte, så aflyses ridelejren og man får betalingen tilbage.

Der tages forbehold for ændringer, samt de gældende covid 19 regler og restriktio