Information / Vores elevheste

Vores elevheste

(pony), Susanne
I halvpart (lånt elevhest)
Susanne er en 1-pony på ca. 143cm. god i hovedet, hun egner sig godt til nybegyndere.
(pony), Snehvide
I halvpart
Snehvide er en lille hvid frisk 3-pony på ca. 129cm. som kræver en lidt mere erfaren rytter.
(Pony), Ronja (R)
Mulighed for halvpart (lånt elevhest)
Ronja er en frisk 1-pony på ca. 145cm. hun er mere egnet til den erfarne rytter.
(pony), Bertha
I halvpart
Bertha er en fin 2-pony på ca.138cm. den klarer sig rigitg godt på stævnepladsen både hjemme og udenbys.
(pony), Lukas (L)
I halvpart (lånt elevhest)
Lukas er en lille sort shetlænder, som er super sød og let at håndtere for de små.
(pony), Arthur
I halvpart
Arthur er en lille fræk shetlænder, som er super god til de helt små børn.
(pony), Bella
I halvpart
Bella er en skimmel 1-pony på ca. 145cm. med nogle fine gangarter.
(hest), Carlos
I halvpart
Carlos er en sort hest på ca. 165cm, med en lille hvid stjerne i panden. godmodig som dagen er lang.
(pony), Lille Bella
I halvpart (lånt elevhest)
Lille Bella er en rigitg sød 2-pony på ca. 137cm. hun har et rigtig venligt sind og vil gerne arbejde for rytteren.
(pony), Django
Mulihed for halvpart (lånt elevhest)
Django er en 1-pony på 145cm. Django er til den lidt mere erfarne rytter.
(hest), Daisy
I halvpart
Daisy er en brun hest på ca. 160. Den har et par hvide sokker og en stjerne i panden. super sød omgængelig hest.