Information / Find vej til NHR

Find vej til NHR

Kommer du fra motorvej E 45 Nord, kør fra ved afkørsel nr. 70a Rødekro.
Følg første vej i rundkørslen mod Rødekro. Næste rundkørsel fortsættes lige over, fortsæt lige ud gennem det første lyskryds ca 3 km, hvorefter vi ligger på venstre side af vejen, Hellevadvej 53.

Kommer du fra E 45 Syd, kør fra ved afkørsel 70b Aabenraa følg den fjerde vej i rundkørslen mod Rødekro og fortsæt gennem den næste rundkørsel.

Fortsæt derefter ligeud til næste rundkørsel ca 1,5 km og følg den tredje vej i rundkørslen mod Hellevad. Fortsæt ligeud gennem det første lyskryds ca 3 km., hvorefter vi ligger på venstre side af vejen, Hellevadvej 53.

Kommer du fra Hellevad-Bovvejen følger du rundkørslen ved Hellevad mod Rødekro. Du fortsætter ca. 4 km mod Rødekro og vi ligger på højre side af vejen.